10.10.2023 Rezultat concurs angajare cabanier Detalii aici

Arrow up
Arrow down
Luni, 11 Martie 2013

Fotografiile fac diferenta. Va invitam sa vizualizati imagini din arealul administrat de Ocolul Silvic Ciucas, Tarlungeni, Brasov.

Marți, 06 Martie 2018

Ocolul Silvic Ciucaș R.A. are ca obiect de activitate aplicarea legilor și strategiei nationale în domeniul silviculturii, actionând pentru apărarea, conservarea si dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate publică a comunei Tărlungeni, a fondului forestier proprietate privată  a persoanelor juridice și fizice pe care îl administrează sau pentru care prestează servicii silvice, în conformitare cu prevederile legale în vigoare, și valorificarea, prin acte si fapte de comert, a produselor specifice fondului forestier, în conditii de eficiență economică, exercitând si atributii de serviciu public cu specific silvic.

Citește mai departe...
Vineri, 08 Martie 2013

Ocolul Silvic Ciucas

Plata taxa licitatie


Cine suntem?

Vestibulum id urna

Activitati Specifice.

Ocolul Silvic Ciucaș R.A. are ca obiect de activitate aplicarea legilor și strategiei nationale în domeniul silviculturii, actionând pentru apărarea, conservarea si dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate publică a comunei Tărlungeni, fondul forestier proprietate privată a persoanelor juridice și fizice, în conformitare cu prevederile legale în vigoare.

Ocolul Silvic Ciucas valorifica, prin acte si fapte de comert, produsele specifice fondului forestier, în conditii de eficiență economică, exercitând si atributii de serviciu public cu specific silvic.

    • vinzare masa lemnoasa
    • impaduriri
    • paza si protectie
    • respectare regim silvic
    • vanatoare